четвер, 19 грудня 2019 р.

"Через поле, ліс і гай, вже їде святий Миколай" .

   18 грудня 2019 року храмі Різдва Пресвятої Богородиці та у госпіталі в/ч 3080 відбулося свято "Через поле, ліс і гай, вже їде святий Миколай" . 
   Організатором святкового дійства була бібліотекар юнацької кафедри Золочівської ЦРБ В. В. Шафранська, що веде просвітницьку роботу з молоддю при храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Тому свято розпочалося у церкві, а потім продовжилось у госпіталі військової частини на чолі з капеланом  о.Юрієм Галабудою. Адже Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків, торговців тощо.
    Учасники заходу розповіли про життя святого Миколая, декламували вірші, співали пісні, танцювали,  обдарували світлими побажаннями  військовослужбовців.    Всім присутнім сподобалась сценка, в якій розповідалося  про добрі вчинки Святого Миколая.
     Повчальна історія про перемогу добра над злом, навчить присутніх бути чуйними та чемними. Проведений захід ознайомив війсковослужбовців із українськими традиціями  та подарував веселий настрій.













Немає коментарів:

Дописати коментар