середу, 4 травня 2022 р.

Майстер-клас до Дня Матері "Квіти з фоамірану"

 Ніжно рук твоїх торкнуся і букет тобі віддам,

Будь завжди, моя матуся і весела й молода.
(слова з пісні «Квіти для мами»)
У другу неділю травня, місяця, коли розпускається все навколо, коли природа вступає в силу своїм цвітінням та повнотою зелені, саме тоді відзначають свято День Матері. Цьогоріч свято припадає на 8 травня, отож кожному з нас захочеться подякувати своїм найближчим за те, що вони завжди поряд, завжди підтримають і порадять.
Напередодні свята у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка завітали золочів`яни та гості з інших міст України, щоб створити власноруч найкращі квіти для своїх мам.
Майстер-клас до Дня Матері "Квіти з фоамірану" провели працівники Національний природний парк "Північне Поділля" Тетяна Тишко та Христина Грицай спільно з працівниками бібліотеки.
Техніка виготовлення квітів – робота з фоаміраном - декоративний пінистий матеріал, що використовується в різних видах рукоділля та для флористичного декору. Саме з цього матеріалу квіти виходять дуже приємні і ніжні на дотик а, разом з тим, мають неперевершений естетичний вигляд.
Квіти завжди були найкращим подарунком, сьогодні ж всі учасники отримали можливість вручити мамі простий подарунок, що викличе, ми впевнені, багато позитивних, щирих емоцій і ще раз підкреслить невимовну вдячність про мамину турботу.












Автор фото - Андрій Доброносов


Немає коментарів:

Дописати коментар