пʼятницю, 12 травня 2023 р.

Майстер-клас до Дня матері

Дозвольте, матусю, нам Вас привітати,

І найтепліші слова Вам сказати,

Бо поки є мама, доти є сонце,
Доти пташина і цвіт під віконцем,
Доти краса, доти поміч, розрада.
Живіть нам, матусю, сто років на радість.
Спасибі Вам, рідна, за Ваше тепло,
За руки робочі, безсоннії ночі,
За те, що зростили, за хліб на столі.
Спасибі Вам, мамо, уклін до землі
!

   День Матері – це свято на честь материнства, зв’язку матері з дитиною і вплив матерів на суспільство. Мама – головна людина в житті кожного. Той, хто дав життя, всі свої сили, передав знання і досвід.

Головне у День Матері – це увага до мами і теплі слова на її адресу.  Це привід сказати мамі про те, що вона – найрідніша і найдорожча людина.



До дня матері  12 травня в читальному залі Золочівської міської бібліотеки ім. І. Франка відбувся  майстер-клас по розпису каміння «Квіти для мами», де кожен охочий зміг намалювати акриловими фарбами найчарівніші квіти чи візерунки  для своєї матусі. Майстер-клас провела мисткиня  - Галина Курило.





Бібліотекарі підготували відео презентацію «День травневий, день весняний» та книжково-ілюстративну виставку «Берегиня українського духу». Увазі користувачів пропонується різноманітна література, присвячена матері, як берегині домашнього вогнища, джерела ніжності, любові і краси; родини, виховання, дозвілля тощо.


Пам’ятати, говорити про вдячність і любов матерям треба частіше, ніж раз у рік. Проте День матері є щорічним весняним нагадуванням, наскільки важливою є роль матерів у світі і якої поваги вони заслуговують.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар