пʼятницю, 5 травня 2023 р.

Любіть Україну – ми зберегли її для вас.

П’ятого травня в нашому місті сталася непересічна подія. В рамках 5 форуму військових письменників України, що відбувається в Львові з 4- по 6 травня до Золочівської міської бібліотеки імені Івана Франка завітали гості.

Письменники з фронту Олена Ластівка-Мокренчук, Рустам Дмитрук, що до речі, проходить службу поряд з нашими земляками у 103-тій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ, зустрілися з мешканцями нашої громади, студентами коледжу. Представила наших гостей Людмила Пуляєва одна з організаторок форуму.
Зустріч виявилась напрочуд тепла та затишна. Присутні змогли переконатися, що література, це не щось далеке та нереальне. А просте заняття, поміж звичних справ, як розповідала Олена, «коли побратими просять написати так, щоб дітям вдома можна було розповісти про війну». Простота в спілкуванні, читання поезій додали зустрічі особливого настрою. Кожен, хто був присутній, виніс для себе не лише враження про написані книги чи поезії, кожен взяв для себе ціннісні орієнтири, що нам потрібно зробити для перемоги. Рецепт простий – робити зусилля над собою і досягати щодня кращих результатів, брати відповідальність на себе. ПереМожемо 
🙂
Хочемо від Золочівської міської бібліотеки подякувати організаторам Львівській бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука та Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА за чудовий досвід.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар