вівторок, 7 червня 2022 р.

З Днем захисту дітей!

1-го червня відзначають день Захисту дітей. У цей день важливо нагадати усім про те, що кожна дитина на Землі заслуговує на турботу, любов та мирне життя. Також в перший день літа святкуємо Всесвітній день батьків. І завдання дорослих робити все, аби ті, зростали щасливими та здоровими, підтримувати усіх, без винятку, дітей на шляху до здійснення їх мрій.

Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка та Золочівська міська бібліотека для дітей спільно з Службою у справах дітей Золочівської міської ради (Андрій Брояко), волонтеркою Оля Воронюк , працівниками НПП «Північне Поділля» (Тетяна Тишко та Христина Грицай Христина Бобко ) привітали наших діток, найменших мешканців міста та його гостей зі святом Дня захисту дітей організувавши їм веселу та велику Бібліопригоду «Щасливі миті дитинства».
Організатори подбали, аби кожен знайшов тут заняття до вподоби - безліч локацій: патріотичні браслети, аквагрим, махенді, пісні, ігри, веселощі. Організатори зуміли запалити вогники цікавості, відкритості та тепла в очах діток. І так хочеться щоб веселі посмішки та безтурботність не зникали з їх, таких не по-дитячому дорослих, облич.
Як знайти правильний підхід у вихованні? Як стати не тільки хорошими батьками, але й кращими друзями для своєї дитини? На ці та інші питання знайдуться в книжках українських та зарубіжних авторів підібраних у виставці рекомендації "Дитинство одне - зробіть його незабутнім".
Бібліотека є частиною життя золочів'ян та гостей міста. Тож в цей день ми всі разом читали, творили, грали, відпочивали!
Дякуємо за чудові світлини Андрію Доброносову.
Було гамірно! Було цікаво! Було патріотично!
Все буде Україна! Діти це наше майбутнє!




























Немає коментарів:

Дописати коментар