суботу, 25 червня 2022 р.

Еколого-освітній калейдоскоп "Квіти,що літають"

Наша природа багата та різноманітна. На просторах України ростуть тисячі видів рослин та водиться величезна кількість тварин, птахів, комах, мікроорганізмів.
І як важливо любити й цінувати ту красу, що дарує нам природа!
Щоб ознайомити наших користувачів з природою рідного краю, рослинами і тваринами, які зустрічаються у рідній місцевості 24 червня у Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка відбувся еколого-освітній калейдоскоп «Квіти, що літають».
Метелики – барвисті, різнокольорові істоти, які є символом невмирущості, щастя, вірності, любові. Метелики – одні з найкрасивіших істот, адже вони схожі на живі квіти, а яскравість їх крил казкова.

Еко-освітаянка НПП "Північне Поділля" Тетяна Тишко розповіла присутнім про біологію цих чудових комах, їх розвиток, значення в природі та житті людини, які види бувають, чим харчуються, яку користь чи шкоду приносять навколишньому середовищу.
Розповідь супроводжувалась переглядом відео з музичним супроводом.
Бібліотекарі ознайомили присутніх із книгами про дивовижний світ метеликів, зачитали вірші, задекорували власноруч виготовленими паперовими метеликами читальну залу.
Після теоретичної частини відбулася майстерка по розмальовуванню гіпсового метелика, що особливо сподобалась як юним користувачам, так і дорослим.
Якщо хочете, щоб і ваш будинок був наповнений казковими і надзвичайно гарними метеликами, то приходьте-творіть разом з нами!
Дякуємо працівникам НПП"Північне Поділля"за співпрацю. Наші спільні заходи завжди особливі. Вчать пізнавати та любити рідний край, формувати навички екологічно грамотної поведінки в природі та закріплювати отримані враження в малюнках, творчих роботах.











Немає коментарів:

Дописати коментар