неділю, 12 червня 2022 р.

Презентація книги "Щастя в животику"

 


Золочівська міська бібліотека імені Івана Франка сьогодні приймає незвичайного автора та презентує незвичайну книгу. Але все по черзі…



/Files/images/2022/6/BF1AC649-F986-4552-A8D3-98826DD62C05.jpeg

У нашому місті вже значний час перебуває дивовижна людина. Мила, тендітна жінка, мама двох дітей, мешканка міста Запоріжжя Наталя Панькова.

Завітавши до нас в бібліотеку вона запропонувала провести презентацію своєї книги. Ознайомившись з книгою, ми зрозуміли, це щось фантастичне - такого в нас ще не було і як тут не погодитись, адже книга про найпрекрасніший період, що може переживати жінка – про вагітність. Досить часто вагітність з одного боку тішить, а з іншого, лякає непередбачуваним розвитком подій. Проте, нічого страшного в тім не має, коли ти точно знаєш, що відбувається. Як пережити нудоту, чи можна стригтися, що їсти і які речі взяти з собою до пологового, як займатися розвитком малюка, який ще у животику, список фільмів та що слухати, коли поганий настрій, безліч корисних порад у книзі – гід «Щастя у животику. Позитивна книжка про вагітність від мами і для мам».

Радимо усім, хто планує або вже переживає миті щастя в очікуванні малечі.




Немає коментарів:

Дописати коментар