суботу, 19 листопада 2022 р.

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Сьогодні ми продовжуємо відстоювати нашу Гідність та виборювати нашу Свободу зі зброєю в руках. Та, на жаль, платимо за це надто високу ціну: кров'ю і потом обмита наша Свобода, тисячі невинно вбитих українців, десятки тисяч скалічених доль....
Вшануймо патріотизм людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, мужність і відвагу справжніх Героїв, які б'ються і захищають рідну землю.
Ключова теза цього року: "Революція Гідності – це перший переможний бій цієї війни"
Твердо віримо, - "Вистояли на Майдані – переможемо у війні!"
З цієї нагоди в читальному залі Золочівської міської бібліотеки ім. І. Франка  оформлено інформацію-подію "Україна територія Гідності та Свободи" де представлені документальні та художні книги сучасних українських авторів про доленосні події в Україні початку XXI століття.


Немає коментарів:

Дописати коментар