вівторок, 1 листопада 2022 р.

ФІТОВІТАЛЬНЯ З Національним природним парком «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ"

 Фітовітальня - це незвичайне місце зустрічі, особливо актуальне у сьогоденні, коли на дворі уже повним розмахом гуляє осінь і коли будні дні наповнені повітряними тривогами. Це затишне місце, яке потрібне кожному з нас, де завжди позитивна тепла атмосфера і можливість покуштувати смачного чаю з лікарських рослин, зібраних власноруч у рідному краю.

Таку фітовітальню минулого тижня організували працівники національного природного парку «Північне Поділля» спільно з добрими друзями, а саме працівниками Золочівської міської бібліотеки у м. Золочів для його мешканців та вимушено переселених людей.

У залі бібліотеки, імпровізованій фітовітальні, вирувала позитивна й затишна атмосфера, де була можливість не тільки покуштувати приготовлених корисних для нашого організму чаїв, але отримати якомога більше корисної інформації про лікарські та ефіроолійні рослини нашого краю та особливості їх збору.

Учасники фітовітальні мали можливість покуштувати і вибрати для себе особливий чай, а асортимент був дуже цікавий. Тут і чай «Ранкова насолода» і «Сучасні ритми» і «Тисячі думок за один ковток»…… Провівши дегустацію усіх видів чаю, учасники фітовітальні визнали, що найбільше усім до вподоби був чай з назвою «Тисячі думок за один ковток».

Дякуємо нашим друзям бібліотекарям і учасникам, за можливість трішки порелаксувати корисно разом!

Пам’ятаймо, що природа дарує нам здоров’я, але природу і її дари, потрібно оберігати й ощадливо користуйся ними!

Все буде Україна!















Немає коментарів:

Дописати коментар