пʼятницю, 15 грудня 2023 р.

У передчутті Різдва

Різдвяні троянди в букеті палають,

Дзвіночки пролили на світ голоси,
Красуні ялинки гірляндами сяють — Запрошують в свято добра і краси.
Молитвенно-чистим і ніжно-родинним
Це свято приходить до кожного в дім.
Дитятко Ісус йде до серця людини,
З небес несучи Свій Божественний німб.
Н. Кметюк
Світлим промінчиком віри, ніжним паростком надії, гарячим полум'ям любові приходить у кожен дім Різдво, зігріваючи кожну душу світлом Божого благословення. Передчуття Різдва - чудовий час, сповнений мрій, очікувань, радісних хвилювань. Передчуття Різдва єднає родину у спільних справах та у спілкуванні, яке, як ніколи, є надзвичайно теплим. Перебуваючи в очікуванні дива, даруючи тепло своїх сердець, люди наповнюються неймовірним душевним ресурсом, необхідним для щоденного життя.
15 грудня 2023 р. «Інклюзивно-ресурсний центр» Золочівської міської ради та Золочівська міська бібліотека ім. І.Франка провели захід для дітей з особливими потребами та їхніх батьків « У передчутті Різдва». Дзвінка коляда у виконанні фольклорного ансамблю «Древо» Золочівський Центр позашкільної освіти створила передсвяткову атмосферу в затишному приміщенні читальної зали. Майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас від Галина Курило сприяв єднанню учасників святкового дійства у спільному арт-процесі, емоційно забарвлюючи кожен рух пензля по дереву. Паперові ангелики і різдвяні павуки, виготовлені руками дітей та їхніх батьків, віщували наближення Різдва, а сюжети зимових аплікацій в руках найменших оживали, переносячи у казковий світ кожного учасника заходу.
Мандруючи по землі, святий Миколай завжди обирає з-поміж людей тих, хто має відкрите та добре серце, чиї вчинки спрямовані на творення добра. Руками таких людей він творить звичайні дива, які здатні викликати радість у дітей та дорослих. Цьогоріч святий Миколай своїми помічниками обрав підприємця Йосип Барабаш, який доповнив палітру відчуттів свята солодким смаком подарунків, та поета Андрія Доброносова, який, майстерно виконавши роль улюбленого святого, подарував незабутні емоції усім присутнім в залі. Передчуття свята та віра у дива – незамінні атрибути щасливого дитинства. Нехай вони будуть у кожної дитини в Україні!




















Немає коментарів:

Дописати коментар