середу, 20 грудня 2023 р.

Майстер-клас «Містерія Різдва»

 Новий рік, Різдво - це особливий, ні на що не схожий час у році, коли усі поринають в атмосферу миру, спокою, єдності, очікування дива. А, як відомо, найкраще диво - це диво, зроблене власними руками.

Ось таке диво у переддень свят нам подарували працівники НПП «Північне Поділля» Тетяна Тишко та Христина Грицай. Вони поділилися з присутніми знаннями по створенню різдвяного "павука", ялинкової прикраси «Патріотичного ангелика» та різдвяного віночка-підсвічника.
Христина та Тетяна детально розповіли присутнім послідовність виготовлення різдвяних прикрас та презентували власні зразки. Вже через годину клопіткої праці один за одним зявлялися справжні шедеври, копії яких годі і шукати.
На передодні Різдва навіть повітря набуває казкового присмаку. Хочеться подовжити цю радість, вловити невагомий, особливий різдвяний настрій.
Зробити це дуже просто – новорічно-різдвяний дух є у кожній книжці, представленій на виставці “Вістку радісну несемо”, що діє у читальному залі Золочівська міська бібліотека ім.І.Франка
Читайте та поринайте в чарівну атмосферу найкращої пори року. Хай ці свята для кожного принесуть мир, спокій, щастя, здоров'я!




































Немає коментарів:

Дописати коментар